Publicerad den

Lerum Energi underhåller näten

Foto på elmontörer i arbete i elskåp

Partille Energi äger och ansvarar för elnätet och fjärrvärmenätet i Partille kommun. Vårt mål är att näten ska vara driftsäkra och välskötta.

Sedan den 1 april 2019 anlitar vi Lerum Energi för drift och underhåll av näten. Det kan därför hända att ni ser deras duktiga personal i arbete med felavhjälpning, nybyggnation eller förebyggande underhåll. Det är tjänster som Göteborg Energi AB skötte tidigare.

Har du ett fel på elnät eller fjärrvärme som du vill rapportera kan du dagtid ringa vår kundservice på telefon 031-336 96 60. På kvällar och helger ringer du 031-336 96 70 i stället. Här på webbplatsen kan du också få information om planerade eller pågående avbrott i näten.
Läs mer om vår avbrottsinformation här >>


Senaste nyheter

Alla nyheter →