Publicerad

Lerum Energi underhåller näten

Foto på elmontörer i arbete i elskåp

Partille Energi äger och ansvarar för elnätet och fjärrvärmenätet i Partille kommun. Vårt mål är att näten ska vara driftsäkra och välskötta.

Sedan den 1 april 2019 anlitar vi Lerum Energi för drift och underhåll av näten. Det kan därför hända att ni ser deras duktiga personal i arbete med felavhjälpning, nybyggnation eller förebyggande underhåll. Det är tjänster som Göteborg Energi AB skötte tidigare.

Har du ett fel på elnät eller fjärrvärme som du vill rapportera kan du dagtid ringa vår kundservice på telefon 031-336 96 60. På kvällar och helger ringer du 031-336 96 70 i stället. Här på webbplatsen kan du också få information om planerade eller pågående avbrott i näten.
Läs mer om vår avbrottsinformation här >>


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Alla nyheter