Publicerad

Lansering av vår hemsida!

Foto av Jonsereds Kraftstation i Jonsered

Varmt välkomna till vår nya hemsida! Här vill vi att privatpersoner och företag ska få råd och hjälp med frågor om el och fjärrvärme i Partille.

Partille Energi ansvarar för näten för fjärrvärme och elnät i Partille kommun. Sedan den 1 november 2019 har vi en egen Kundservice. I samband med det lanserade vi också den här nya webbplatsen för privatpersoner och företag i Partille. Här på sidan hittar du information om våra avtal och priser, men också information om till exempel driftstörningar i näten och mycket mer.

Vi kommer att arbeta vidare med innehåll och struktur på sidan. Har du tips eller synpunkter på hur hemsidan kan förbättras? Skicka i så fall gärna ett meddelande till oss så via vårt webbtipsformulär


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Alla nyheter