Publicerad den

Lansering av vår hemsida!

Foto av Jonsereds Kraftstation i Jonsered

Varmt välkomna till vår nya hemsida! Här vill vi att privatpersoner och företag ska få råd och hjälp med frågor om el och fjärrvärme i Partille.

Partille Energi ansvarar för näten för fjärrvärme och elnät i Partille kommun. Sedan den 1 november 2019 har vi en egen Kundservice. I samband med det lanserade vi också den här nya webbplatsen för privatpersoner och företag i Partille. Här på sidan hittar du information om våra avtal och priser, men också information om till exempel driftstörningar i näten och mycket mer.

Vi kommer att arbeta vidare med innehåll och struktur på sidan. Har du tips eller synpunkter på hur hemsidan kan förbättras? Skicka i så fall gärna ett meddelande till oss så via vårt webbtipsformulär


Senaste nyheter

Alla nyheter →