Publicerad

Nya elnätspriser från 1 januari 2020

Från den 1 januari 2020 justerar vi elnätspriserna i Partille. Den genomsnittliga höjningen är 3,9% jämfört med 2019 års priser.

I takt med att samhället utvecklas använder många allt mer el. Det ställer stora krav på elnäten på nationell, regional och lokal nivå. De justeringar av elnätspriserna som vi nu genomför från den 1 januari 2020 beror till stor del på aviserade höjningar i det nationella och regionala elnätet.

Som kommunalt bolag finns det en uttalad målsättning att Partille Energi Nät AB som lokalt elnätsföretag ska erbjuda goda villkor för boende och verksamheter i Partille. Därför investerar vi, rustar upp och bygger om elnätet för att säkra elleveranserna inom kommunen varje dag. Med en långsiktig och stabil prissättning och kloka investeringar framåt, kan vi fortsätta att ha bland de lägsta elnätstaxorna i Sverige.

Mer information om de nya priserna hittar du i länkarna här nedanför.

Elnätspriser 2020 för privatkunder

Elnätspriser 2020 för företagskunder


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Partille Energis åtgärder kring corona

Vi på Partille Energi har fokus på att säkerställa leveranserna av el och fjärrvärme även vid en större smittspridning av covid -19 i samhället. Vi arbetar också aktivt för att minska risken för smitta i vår kundservice så att vi kan hålla en god servicenivå. Om du har ett ärende till vår kundservice rekommenderar vi […]

Alla nyheter