Publicerad

Inga strömavbrott efter Ciara och Dennis

Kraftledning

Förra helgen passerade stormen Ciara. Den här helgen var det Dennis tur. Ingen av stormarna orsakade några väderberoende strömavbrott i elnätet i Partille.

Vi på Partille Energi vill leverera el tryggt och säkert till våra kunder. För att klara det investerar vi i ledningsnätet, rustar upp och lägger om för att säkra leveransen varje dag. Samtidigt är våra elnätspriser bland de lägsta i Sverige.  Att ovädren kunde gå förbi utan att orsaka några strömavbrott är ett kvitto på att investeringarna bidrar till att trygga våra leveranser.

Men vi vet att el och värmeavbrott kan inträffa och pågå under en längre tid. Under vinterhalvåret kan det bli extra besvärligt. Har du vad du behöver för att klara ett längre elavbrott i ditt hem? Läs mer om pågående avbrott och tips och råd på sidan Avbrott.


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Alla nyheter