Publicerad

Öppettider för Kundservice 20-22 maj

Foto på Anna, Eva, Mikael, Lena, Helen och Therese som arbetar på Partille Energis kundservice och marknadsfunktion.

Under Kristi Himmelfärds-helgen har vi ändrade tider för Kundservice. Vardagarna onsdag den 20 maj är vår Kundservice öppen kl 8-12 och fredag den 22 maj har Kundservice stängt.

Har du en fråga kan du skicka ett meddelande via kontaktformuläret här på webbplatsen. Vi besvarar den så snart vi kan efter att vi öppnat igen måndagen den 25 maj. Har du en akut felanmälan när Kundservice är stängd kan du ringa 031-336 96 70.

Med vänliga hälsningar från oss på Partille Energis Marknadsavdelning.


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Alla nyheter