Publicerad

Nu lanserar vi Mina Sidor

Dator med Partille Energis Mina Sidor på skärmen

Den 8 juni lanserar vi Mina Sidor för våra elnätskunder och fjärrvärmekunder i Partille. Här kan du se dina anläggnings- och avtalsuppgifter, dina fakturor och du kan följa din energianvändning.

Inloggning görs med BankID. Är du privatkund kan du logga in direkt. Är du företagskund behöver du kontakta Kundservice först, så att vi kan lägga upp vem eller vilka personer som ska ha behörighet att se företagets uppgifter.

Har du tips och förslag på förbättringar tar vi gärna emot dem. Skicka i så fall ett meddelande från kontaktformuläret på Mina Sidor.

Du kommer till inloggningssidan via Mina Sidor-knappen längst upp till höger.

Välkommen med ditt besök!


Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Partille Energis åtgärder kring corona

Vi på Partille Energi har fokus på att säkerställa leveranserna av el och fjärrvärme även vid en större smittspridning av covid -19 i samhället. Vi arbetar också aktivt för att minska risken för smitta i vår kundservice så att vi kan hålla en god servicenivå. Om du har ett ärende till vår kundservice rekommenderar vi […]

Alla nyheter