Publicerad den

2021 års fjärrvärmepriser

Bild på katt som sover på ett element

För 2021 kommer Partille Energi att höja priset för fjärrvärme med i genomsnitt 2,5 %. Höjningen beror framför allt på ökade kostnader för våra fjärrvärmeinköp.

Vi gör prisjusteringen utifrån den prisändringsmodell som vi tillsammans mer er kunder valt inom Prisdialogen för fjärrvärme. För företagskunder justeras priserna för effekt. Säsongspriserna för energi är däremot oförändrade. Nytt från 2021 är också att priset på returtemperatur säsongsanpassas.

För privatkunder höjs energipriset och månadsavgiften för underhållsgaranti. Privatkunder med bundet energipris berörs inte av prisändringen på energidelen.

Tack till alla er kunder som väljer fjärrvärme. Fjärrvärme har låg påverkan på miljön och klimatet eftersom den till största delen produceras av förnybara eller återvunna energikällor. Sedan den 1 januari 2020 är det ett ännu mer hållbart alternativ eftersom vi nu klimatkompenserar all fjärrvärme till privatkunder. Företagskunder kan för en låg kostnad välja till Klimatkompensation eller Bra Miljöval.

Nya priser för företagskunder

Nya priser för privatkunder


Senaste nyheter

Alla nyheter →