Publicerad den

Fjärrvärmeavstängning i Sävedalen den 1 juni

Partille Energi behöver tyvärr göra en akut avstängning i fjärrvärmenätet i ett område i Sävedalen tisdagen den 1 juni ca kl 9.00 till ca kl 16.00. Avstängningen görs för att laga ett fel som upptäckts i samband med ett planerat underhåll onsdagen den 26 maj.


Samma kunder på Bergsvägen, Bethalavägen, Björsevägen, Bråtegårdsvägen, Dalvägen, Gibsons väg, Gränsvägen, Göteborgsvägen, Kilvägen, Klintevägen, Källvägen, Landshövdingevägen, Lilla Mellanvägen, Mellanvägen, Nedre Källvägen, Trädgårdsvägen, Västra Fjällvägen, Återvägen och Övre Källvägen som berördes av avbrott den 26 maj kommer inte att ha tillgång till värme och varmvatten under det nya avbrottet den 1 juni.

Vi beklagar störningen och hoppas att den inte innebär alltför stora problem.

Med vänliga hälsningar
Kundservice på Partille Energi


Senaste nyheter

Alla nyheter →