Publicerad den

Nytt verktyg för elinstallationsärenden

Från den 1 december 2022 övergår vi till att använda Installatörsärenden som verktyg för att göra föranmälan och färdiganmälan vid elinstallationsärenden.

Införandet av Installatörswebben är ett led i vårt arbete att effektivisera vår ärendehantering och för att förbättra ledtiderna vid elinstallationsärenden. Vårt mål är också ska bli en enklare hantering för våra elinstallatörer.

För att kunna logga in på Installatörswebben behöver du som elinstallatör registrera dig. Vi skickar en bekräftelse och inloggningsuppgifter till dig så snart din registrering är färdig. Dina inloggningsuppgifter är personliga och ska hanteras med varsamhet. Tänk på att det är den e-postadress du anger i registreringen som kommunikationen från oss kommer att gå till.

När du för- och färdiganmäler dina arbeten genom Installatörswebben behöver vi inte någon underskrift – din inloggning räcker som identifikation. Var därför noga med vem som kommer åt dina uppgifter. Du är ansvarig för dem.

Registrering Installatörswebben hittar du under Elnät – ”Nya anslutningar”


Senaste nyheter

Alla nyheter →