Publicerad den

Vi ställer upp

Partille Energi har “omtanke och värme” som ledstjärna för vår verksamhet. Därför är vi mycket glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Sävehof och satsningen ”Vi ställer upp” som arbetar för bättre fysisk och psykisk hälsa hos barn och ungdomar.

”Att få möjligheten att stötta Sävehof i deras gedigna arbete med ungas hälsa är för oss som ett utmärkt sätt att bidra till ett bättre Partille” säger Lena Moberg, marknadschef Partille Energi.

Forskning pekar entydigt på ett positivt samband mellan god psykisk och fysisk hälsa och aktivitet och rörelse. Samtidigt når endast 2 av 10 barn de av WHO rekommenderade 60 dagliga minuterna av aktivitet och rörelse. Det innebär att vi har ett både stort och viktigt arbete att uträtta tillsammans med Sävehof.

“För oss är det oerhört viktigt att fortsätta vårt arbete för att vara en bred och inkluderande idrottsklubb. För att uppnå det behöver vi långsiktiga samarbeten och vi är glada att få välkomna Partille Energi som ny social hållbarhetspartner” säger Anette Tingets, IK Sävehof.


Senaste nyheter

Alla nyheter →