Publicerad den

Tack alla som besökte Sävehofdagen!

Sävehofdagen bjöd på aktiviter och underhållning för både stora och små, med bl.a. hoppborg, tävlingar och handbollsmatcher.

Sävehofdagen genomfördes tillsammans med företag och olika samarbetspartners i Partille som stöttar IK Sävehof och ”#viställerupp” projektet.

– Vi tror på att föreningslivet kan bidra till gemenskap, ett sammanhang för alla, och som i förlängningen kan skapa ett bättre samhälle, säger Anette Tingets CSR-ansvarig för Sävehof.

#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan genomför inom områden som hälsa, integration, inkludering och utbildning med fokus på barn och ungdomar.
IK Sävehof har redan en lång erfarenhet av ett brett och inkluderande arbete inom lagidrott och som vi på Partille Energi ser mycket fram emot att var med och bidra till.

– Att vi under sportlovsveckan kunnat erbjuda något roligt för familjerna som förgyller. Sävehof har verkligen gjort ett jättejobb, och vi är stolta över att vara hållbarhetspartner till IK Sävehof, säger Mikael Jednell, VD Partille Energi.


Senaste nyheter

Alla nyheter →