Publicerad den

Avbrott i fjärrvärmeleveransen för delar av Sävedalen den 5-6 juli

Avbrott fjärrvärme

Sammanfattning

Från klockan 19 kvällen den 5 juli stängs fjärrvärmeleveransen i delar av Sävedalen av för ett planerat underhållsarbete. Arbetet ska vara klart senast klockan 10 torsdag den 6 juli.

Från klockan 19 kvällen den 5 juli stängs fjärrvärmeleveransen i delar av Sävedalen av för ett planerat underhållsarbete. Under avstängningen kommer berörda kunder inte att ha tillgång till varmvatten eller värme. Kallvatten fungerar däremot som vanligt. Arbetet ska vara klart senast klockan 10 torsdag den 6 juli.

Arbetet inleds klockan 18 den 5 juli då Tillfällavägen i höjd med Bilia behöver stängas av för trafik eftersom fjärrvärmebrunnarna där underhållet ska utföras ligger i vägbanan.

Från klockan 19 stängs sedan cirkulationen i fjärrvärmesystemet av vilket innebär att tillgång till varmvatten och värme för fjärrvärmekunder i området väster om Triumf Glass samt område kring Bergshamravägen i Sävedalen påverkas.

Vi är medvetna om att avstängningen kan medföra olägenheter men vi ber om överseende med detta. Arbetet genomförs under kvällstid och nattetid för att det ska orsaka så lite störningar som möjligt. Vi hoppas också kunna vara klara tidigare än aviserad tid den 6 juli.

Med vänliga hälsningar
Kundservice på Partille Energi


Senaste nyheter

Alla nyheter →