Publicerad den

Strömavbrott onsdag förmiddag

Ett större strömavbrott inträffade vid klockan 10.30 onsdagen den 30 augusti. Avbrottet låg i Vattenfalls regionnät och berörde kunder hos oss som lokalt elnätsbolag i Partille och kunder hos Härryda Energi.

Felet inträffade klockan 10.30 och var avhjälpt klockan 10.59. Avbrottsinformationen här på hemsidan uppdaterades så snart felet blev känt och sms gick ut till kunder där vi har mobilnummer registrerat.

Strömavbrottet påverkade tyvärr möjligheterna att nå vår kundservice på Partille Energi och Partille kommuns kundtjänst eftersom även telefonväxeln låg nere.

Avbrottsmeddelande i mobilen

Vill du ha avbrottsinformation i mobilen kan du logga in på Mina Sidor med BankID och registrera ditt mobilnummer under Mina Uppgifter.

Vid planerade avbrott får du i god tid innan avbrottet ett SMS med uppgift om dag och tid för underhållet. Sedan får du en påminnelse när det är dags. Vid en oplanerad driftstörning får du meddelande så snart felet har upptäckts.

Välkommen med din anmälan!


Senaste nyheter

Alla nyheter →