Publicerad den

Vi vill gärna veta vad du tycker om oss via SKI

Kvinna som fyller i blankett

Partille Energi ägs ytterst av alla Partillebor. Därför är det extra viktigt för oss att ni kunder är nöjda. Om du från slutet av september till början av november blir kontaktad av Svenskt Kvalitetsindex, SKI, har du möjligheten att lämna ditt betyg. Dina svar hjälper oss att utveckla verksamheten vidare.

För att få svaren på hur du som kund upplever vår service, leveranser, avtal och hur vi bidrar till Partilles utveckling deltar vi även i år i den undersökning av energibranschen som Svenskt Kvalitetsindex, SKI, gör.

Under perioden 26 september till 31 oktober kan det därför hända att du som privatkund blir kontaktad av SKI för frågor om din elnätsleverans eller din fjärrvärmeleverans.

Vi uppskattar om du tar dig tid att svara. Dina svar är självklart skyddade och konfidentiella och bidrar till en förbättrad relation mellan dig och oss. Både ris och ros är välkommet eftersom vi då kan fortsätta att utveckla våra produkter och tjänster till er kunder och förstå vilka områden som är viktiga.

Tack på förhand.

Med vänliga hälsningar

Lena Moberg, marknadschef Partille Energi


Senaste nyheter

Alla nyheter →