Publicerad den

Sportlovskul för hela familjen!

Den 16 februari är det dags för Sävehofdagen i Partille Arena. En eftermiddag fylld av roliga aktiviteter för små och stora. Partille Energi bjuder sedan på biljetter till kvällens handbollsmatch på högsta nivå.

För barn och unga finns under eftermiddagen aktiviteter så som 
Speed-shooting, fiskdamm, studsmatta, volta på luftgolv, rullstolsbana, bollplank, roliga tävlingar med fina vinster, ansiktsmålning, provsmakning av Sävehofbullen och vårens nya glassar och varför inte ta ett foto med Bolliver eller Pelle bäver.

Som vuxen har du möjlighet att göra ett HB-test. Kanske vill du anmäla dig som blodgivare till GeBlod, som är på plats. Eller varför inte testa att provköra Toyotas bilar?

Pannkakor, korv och glass finns att köpa för en köpa för en mindre peng. Intäkterna går till Sävehofs ungdomsverksamhet.

Vi ställer upp

Partille Energi har “omtanke och värme” som ledstjärna för vår verksamhet. Därför stöttar vi Sävehof och satsningen ”Vi ställer upp” som arbetar för bättre fysisk och psykisk hälsa hos barn och ungdomar.Tillsammans med övriga hållbarhetspartners vill vi bidra till en eftermiddag med roliga, rörliga sportlovsaktiviteter för hela familjen.

Titta gärna på filmen med Kjell Wilhelmsson om ” Vi ställer upp” projektet.

Tider och biljetter

Kl 16.30 börjar programmet i Partille Arena med aktiviteter för både små som stora.
Kl 19:00 är det dags för elithandboll mellan IK Sävehof – IFK Skövde.

Som huvudsponsor bjuder vi på upp till fem matchbiljetter per hushåll, antalet är begränsat. Du bokar genom att gå in på partilleenergi.se/savehofdagen 2024 eller via länken här nedanför.

Boka dina kostnadsfriabiljetter

Vi bjuder på fem biljetter per hushåll, antalet är begränsat, så först till kvarn…

Varmt välkomna till Sävehofdagen!


Senaste nyheter

Alla nyheter →