Flytta som företagare

Här anmäler du som har ett företag ska flytta in och ta över en bostad eller verksamhetslokal. Har ni ett elnätsavtal eller fjärrvärmeavtal som ni behöver säga upp? Då fyller du enkelt i en anmälan så kommer vår Kundservice att hantera det. Tänk på att lämna anmälan i god tid innan flytten sker.

El till lokalen och verksamheten

Börja med att kontrollera i vilket nätområde lokalen ligger och vem som är nätägare på din nya adress. Ligger den i Partille kommun är det Partille Energi Nät AB som du ska teckna elnätsavtal med. Efter att du har tecknat elnätsavtal ska du också teckna elhandelsavtal. Det kan du göra innan du fått bekräftelse på elnätsavtalet. Fyll i en anmälan eller ring vår Kundservice på 031- 336 96 60. Förbered dig så du har alla uppgifter på din nya fastighet framme så går det smidigare att göra din anmälan. Formulär för flyttanmälan

Vad kostar el och energi?
Aktuella uppgifter om elnätspriser och energiskatt hittar du i länken här nedanför.
Priser och avtal för elnät

Teckna och säga upp elnätsavtal

Vad händer om man inte tecknar elnätsavtal?
Om det inte finns något tecknat elnätsavtal till den nya adressen kan det hända att det inte finns någon el på inflyttningsdagen, eller att den stängs av inom kort. Det händer när vi inte har fått ett meddelande om att det är en ny kund på adressen. Vi har som rutin att stänga av anläggningar där det inte finns ett pågående avtal. Undvik det genom att kontakta oss i god tid.

Uppsägningstid elnät
Tänk på att meddela i god tid när du flyttar verksamheten till nya lokaler eller avslutar verksamheten. En anmälan om flytt ska lämnas minst 14 dagar innan flyttdagen.

Måste vi välja elavtal?
Skulle ni inte teckna elhandelsavtal med något bolag kommer ni att få el via ett så kallat anvisningsavtal. Det är ett standardavtal med det bolag som vi som elnätsföretag anvisar. Partille Energi Nät AB har Göteborg Energi Din El AB som anvisad leverantör.

Fjärrvärme till lokalen och verksamheten

Finns fjärrvärme i fastigheten och ni hyr lokalen av en fastighetsägare ingår vanligtvis värmen i hyran. Om ert företag köpt fastigheten behöver ni teckna ett nytt fjärrvärmeavtal. Tänk på att meddela oss i god tid. Formulär för flyttanmälan

Fjärrvärmepriser
Aktuella uppgifter om fjärrvärmepriser hittar du i länken här nedanför.
Priser och avtal för fjärrvärme

Teckna och säga upp fjärrvärmeavtal

En anmälan om ägarbyte ska lämnas minst 30 dagar innan övertagandet. Efter anmälan skickar vi ut avtalshandlingar för underskrift med post.

Flyttanmälan

Fyll i formulär nedan.
Skulle det vara så att du eller ditt företag byter organisationsnummer så skall en ny inflyttningsanmälan göras nedan.

  InflyttningUtflyttning

  Här fyller du i det datum då inflyttning alternativt utflyttning sker.
  Datum*

  Avser
  ElnätFjärrvärme

  Företagsuppgifter

  Leveransadress

  Fakturaadress

  Övriga uppgifter

  Önskar bekräftelse via:
  BrevMail

  Jag godkänner Allmänna avtalsvillkor för elleverans och överföring och samtycker till att personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen/dataskyddslagen.*

  Skyddas av reCAPTCHA.
  Integritet - Villkor


  Senaste nyheter

  Alla nyheter →