Publicerad

Hur vi laddar för framtiden

Foto på Mikael Jednell, vice VD Partille Energi

Den 24 oktober hölls evenemanget Ladda för framtiden! i Partille Arena. Mikael Jednell, vice VD på Partille Energi, talade om energibolagets roll i en utbyggnad av laddplatser för elfordon.

De eldrivna transporterna ökar snabbt. Det i sin tur och ställer krav på en utbyggd infrastruktur så att de som har elbilar kan ladda sina fordon. Mikael beskrev vilken roll Partille Energi har i utbyggnaden av laddplatser och hur en ökad elbilsladdning påverkar elnätet i kommunen. Det var Partille Kommun stod som värd för kvällen.Senaste nytt

Sommaröppettider i Kundservice

Nu är sommaren här och med den kommer också semestertider. Från den 15 juni till 14 augusti har Kundservice lunchstängt kl 12-13. I övrigt har vi öppet som vanligt helgfri måndag till torsdag kl 8-17 och helgfria fredagar kl 8-15. Ring oss på 031-336 96 60 eller mejla kundservice@partilleenergi.se. Har du en felanmälan utanför kontorstid […]

Alla nyheter