Publicerad den

Håll koll på din energianvändning

Graf som visar energianvändning öve dygn

Välkommen att logga in på Mina sidor med BankID. Är du privatkund kan du logga in direkt. Är du företagskund behöver du kontakta Kundservice först. Vi lägger då upp vem eller vilka personer som ska ha behörighet att se företagets uppgifter.

För att få koll och kunna sänka dina energikostnader, kan du till exempel analysera när på dygnet du använder mest energi. Nästa steg är att fundera på om du kan spara genom att stänga av något eller ändra dina vanor. Du har kanske apparater på som inte används. Har du en taxa på elen där du betalar för effekt är det en bra idé att hålla nere den högsta uttagna effekten. Det kan du göra genom att försöka sprida ut din energianvändning över dygnet.

På bilden ser du hur elanvändningen för en familj i villa kan fördela sig under ett dygn.

I diagrammen kan du välja vilket tidsintervall du vill titta på. Om du för muspekaren över staplarna i diagrammen kan du se exakta värden.

Andra funktioner på Mina Sidor är att du kan få meddelanden innan planerade avbrott. Du kan också se dina fakturor och om de är betalda eller inte.

Kom ihåg att skriva personnumret med sekelsiffror och utan bindestreck när du loggar in på Mina Sidor. Gå till inloggningssidan

Välkommen som användare!


Senaste nyheter

Alla nyheter →