Publicerad den

Tips för dig med fjärrvärme

Vet du hur din fjärrvärmecentral fungerar? Om inte, kan du få hjälp på vägen genom att titta på vår fjärrvärmefilm. Där får du tips och råd om hur man ställer in reglerventilen för varmvattnet, luftar sina element och mycket mer.

Nu är hösten här på allvar och de flesta villaägare har slagit på värmen i huset igen efter att kanske haft den avstängd under sommaren. För det mesta fungerar allt som det ska. Men ibland kan det till exempel hända att något element inte blir varmt. Bor du i villa i Partille och har fjärrvärme har du en egen fjärrvärmecentral i huset.

I vår fjärrvärmefilm får du en visning av vad de olika apparaterna i centralen är till för och vad du kan göra själv för att öka din komfort. En hjälp till självhjälp helt enkelt.

Har du problem med din anläggning och har gjort vad du kan är du naturligtvis välkommen att höra av dig till vår Kundservice. Då hjälper vi dig med ett servicebesök.


Senaste nyheter

Alla nyheter →